Fortsätt till huvudinnehåll

Söndag i San Francisco

Idag blev det en ”slödag”, något som behövdes. Vi låg kvar i sängen, drack kaffe o småpratade tills klockan 10. Sen var det dags att ta sig i kragen och hitta på saker, som frukost, en äkta Amerikansk frukost fick det bli, Ägg, potatis, typ små hamburgare, pannkakor med lönnsirap, juice o kaffe.




Nu kom energin med full blodsockernivå, så ut på stan o shoppa. Med kassarna fulla av grejor gav vi oss av hemåt igen, dumpa kassarna, softa en stund och ut igen.






Planerna var bra, fulla med att göra, men hungern hade greppat oss igen, så det var dags för mer näring, blev nere i de charmiga hamnkvarteren igen, hamburgare på en ”Surf restaurang” blev det, stora, näringfulla o mättande var de.



Vi vandrade i området, käkade mini-munkar intog goda drycker, handlade ännu mer😊




Har man roligt så går tiden fort, och som vanligt med min kära fru så sa det bara vips, och så var klockan 100 igen, så hem igen för att dyka i säng.









Kanske gör vi mer i morgon än ”follow the flow”😂
Men semester är semester, och det viktigaste är att bara ha det bra och njuta av tillvaron.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fredag kväll.

Nu är vi hemma ifrån Norrköping, Vi har ätit grillade revbensspjäll och potatisgratäng. Det gäller att "buffra" inför morrondagens race i Finspång. Jag bloggar nog upp lite därifrån. Men nu tänkte jag ladda upp ett par filmer från dagens cruising. Ha en bra kväll....

Lördag em.

Nu kommer en sammanställning av dagen. Nu när det var så bra väder så ville varken Rickard eller jag göra någon stadsvandring. Vi beslöt oss för att äta lunch på något riktigt trevlig ställe. Vad kan vara bättre en en solig alptopp??? Här har vi bara ett par mil kvar till dom härliga bergen. Vi passerade ett par typiska tyroler-byar på vägen. Vissa hus är otroligt utsmyckade med stora vägg-målningar. Vi bestämde oss för att åka upp till en alptopp som är 2950 meter över havet. Den låg strax efter Garmisch-Partenkirschen vid en by som låg vid sjön Ebisee. Liftstationen var ca,1000 meter över havet, så en gondol-liftfärd med 1950 meters klättring väntade. Väl uppe i toppstugan så fick vi våran välbehövda lunch, kl var nu ca,14.00 Rickard valde Wienerschnitzel. Själv tog jag en god biff med grillade grönsaker och klyftpotatis. Mätta och glada var vi ju tvungna att titta på den otroliga utsikten. Luften var så tunn så man blev lite yr i skallen. I bakgrunden ser man bergskedjorna som Ric